Coachningen som hjälpte mig

Tjena bloggen! Det känns kul att vara tillbaka och skriva inlägg efter en tids uppehåll, för att börja på bästa sätt tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg då jag vet att ni verkligen gillar det. Tanken är att idag berätta för er om företaget som jag vänder mig till för coachning i Helsingborg.

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur jag kände att jag satt fast, jag visste inte heller hur jag skulle gå vidare. Det är anledningen till att jag bestämde mig för att börja få coachning i Helsingborg, för mig var det ett av de bästa alternativen för att lyckas ta mig vidare. När jag satt och letade efter företaget eller personen som jag skulle vända mig till var jag väldigt noga med vem jag valde, för mig är det viktigt att hitta någon seriös och duktig inom området. Det slutade med att jag valde att vända mig till Min Lilla Vrå, ett företag som erbjuder både coachning och yoga. Jag har verkligen fått ett bra intryck av det här företaget, även hjälpen jag har fått har varit väldigt bra. Jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna få bättre hjälp någon annanstans. Med det sagt förstår ni säkerligen att jag är väldigt nöjd över mitt val av företag. Tack vare att jag vände mig dit har jag fått den hjälpen jag varit i behov av, vilket jag är väldigt tacksam för. Nu känner jag verkligen att jag är på banan igen, vilket var det jag strävade efter hela tiden. Eftersom jag nu har varit hos det här företaget och provat deras coachning i Helsingborg kan jag inget annat än rekommendera er alla om dem, befinner ni er i närheten och känner er vara i behov av coachning tycker jag verkligen att ni borde vända er till Min Lilla Vrå.