En riktigt duktig fotograf

Hej alla fina följare! Denna fina torsdag tänkte jag återigen skriva ett inlägg till er. Det kommer handla om något som ni frågat mig mycket om, nämligen om den fotograf i Staffanstorp som fotograferade vårt bröllop.

Nu har det gått närmare två veckor sedan vi gifte oss och vi lever fortfarande i en bubbla, jag tror ni förstår vad jag menar om ni själva har gift er. Nu har vi haft tid att kolla igenom bilderna som togs under dagen och vi är otroligt nöjda över vårt val av fotograf, vi hade inte kunnat få finare bilder. Inför bröllopet kollade vi på många olika fotografer som slutade med att vi valde en fotograf från Staffanstorp vars företag heter AO Fotograf. Tillsammans med henne hade vi innan bröllopet gått igenom hur vår vision av bilderna såg ut, sedan talade hon om sin tanke. På ett riktigt bra sätt kombinerade vi dessa och jag måste medge att bilderna blev mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig. I några av mina tidigare inlägg har ni ju sett några av bilderna, jag har även lagt ut några av dem på andra sociala medier så några av er kanske har sett dem där också. Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att många av er undrat vem fotografen är, som sagt är det AO Fotograf. I framtiden kommer vi garanterat vända oss till henne för fler fotograferingar, jag tycker att ni borde göra detsamma om ni letar efter en riktigt duktig fotograf i Staffanstorp. I början av inlägget har jag länkat till hennes hemsida, klicka er gärna vidare dit och kolla på hennes tidigare bilder. Där kan ni även läsa mer om fotografen, ifall ni skulle vara intresserade. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, jag hoppas att ni har gillat dagens inlägg. Ha det nu så bra så hörs vi snart med ett nytt inlägg.