En sak mindre att tänka på under flytten

God morgon på er! Hoppas att ni har haft en riktigt bra vecka, det har jag. För att avsluta arbetsveckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er. Det jag tänkte skriva om är den hjälpen jag fick med flyttstädning i Västerhaninge när jag flyttade för några veckor sedan. Ni har bett mig skriva mer om flytten så jag tänkte att det kunde passa perfekt.

Nu har det snart gått tre veckor sedan jag flyttade hit till min nya lägenhet, äntligen har jag fått allt på plats så att jag bara kan slappna av och leva som vanligt. Själva flytten gick väldigt smidigt, det är nu efter det har gått lite segare. Det beror på att jag inte riktigt har vetat vad jag har velat ha för inredning och därmed har det dragit ut på tiden nu när jag har letat och köpt inredning till lägenheten. Som sagt var själva flytten ganska smidig, jag hade förväntat mig att den skulle bli jobbig men jag blev positivt överraskad. En stor anledning till att min flytt blev så pass smidig, eller snarare lättare för mig, var att jag inte behövde ta hand om allt på egen hand. Jag valde att ta hjälp av ett företag med flyttstädning i Västerhaninge, företaget jag vände mig till heter Clean White Victory. Det här företaget tog hand om städningen av min gamla lägenhet efter att vi hade tömt den på saker, jag är väldigt glad över att jag tog den hjälpen av dem. Som jag nämnt gjorde det att jag fick en sak mindre att tänka på under flyttens gång, något som verkligen underlättade för mig. Till alla som ska flytta framöver kan jag ge rekommendationen om att ta hjälp med flyttstädningen, det gör mer än vad man tror att få den hjälpen. Ifall någon av er skulle behöva hjälp med flyttstädning i Västerhaninge med omnejd, eller någon annan typ av städhjälp kan jag starkt rekommendera er om Clean White Victory.