Mat är alltid kul

Tjenare bloggen! Äntligen är det fredag och samtidigt som jag skriver det här inlägget så har jag en dag kvar tills jag stämplar ut, helt fantastiskt. De senaste veckorna har jag märkt att det har varit väldigt mycket fokus på restaurang och catering runt omkring Haninge. Självklart vill jag alltid skriva om saker som ni tycker är intressant och det blir lite extra roligt när jag själv tycker att det är ett intressant ämne. Mitt intresse för mat har funnits hos mig sedan barnsben, jag älskar att stå i köket och laga mat men kan också uppskatta en fin middag på en restaurang där någon annan lagar maten. För mig är det själva maten som är det viktiga, jag tycker om att testa nya smaker och uppleva mat som jag tidigare inte upplevt. Det finns väldigt mycket olika smaker i vår stora värld och även om man kanske aldrig får uppleva de alla så vill jag åtminstone kunna få testa så många som möjligt. Nu var det dock restaurang som många av er hade pratat om så jag tänker försöka förhålla mig till det ämnet. Att gå på restaurang kan faktiskt göra det där lilla extra i vardagen, det är oftast väldigt god mat och man slipper allt vad bortplockning och disk innebär. Samtidigt så är det alltid en lyxig känsla att bli serverad och få en trevlig service. Jag käkar mestadels på restaurang när det är lunch, vi är ett gäng som brukar åka ut och ta en bit mat. Till er i Haninge kan jag rekommendera Food Fusion, där har vi käkade vi lunch några gånger i somras och det var härliga smaker och bra mat överlag. Jag vet att de också erbjuder catering men är inte säker på om de har öppet på eftermiddagarna och kvällarna för middag, men det är absolut värt ett lunchbesök! Ha en fin helg nu!